A tak jde u nás "na východě" čas

Mám neuvěřitelný přetlak psaní a pak sednu a.. je potřeba se znovu rozepsat :)
Rád bych psal o pocitech migrace users z mass social sítí na ty méně mass, budiž má osobní skoro zlomená hůl nad slavným Facebookem a pojďme se opravdu bavit na Instagramu a zábavnou formou se učit, motivovat a vyjadřovat na Twitteru..  On sám čas ukáže, ale přijde to tak jen mně? :)
Tak jako tak, opět makáme na redesignu našeho obchodu, který jde do finále (teď už ale opravdu :))
A samozřejmě košile testujeme, každý den minimálně jednu :)

Jedna taková naše normální SLIMka která mě baví, mám jí rád :)
Možno i s drobnějším vzorem, nafitujeme na jakooukoliv postavu, toto nás nás baví :)
 
Uznávám, takové trochu backstage foto, ale tak jdem něco dělat, ne?
A aby bylo kde brát.. 

Včera jsem byl na jedné příjemné terásce u kluků z Elite Solutions (díky za pozvání) a závěr dne (mimo jiné) ve společnosti pánů @dspinar  @marekp a @javorjan dodá hodně motivace do další práce a utřídí myšlenky .. 

Pověstné "grilování s.." se už pomalu stává letní tradicí

A jak jinak to ještě nechat doběhnout, než na kole :) Příprava na letošní rozbíhací mtb sezónu je v poklidu, příjemná, zkrátka se bavím, po dlouhé době se sportováním "jen" (nebo hlavně) bavím :)
Jaká změna, že? 
 

Nový outfit od +Sportful ;-) sedí jak má, kompresní kraťasy plná funkci dokonale :)
Zkrátka, děláme si to doma hezký. A to je myslím to, co bychom měli všichni :) Dělat si to hezký :) Jak říká jeden můj známý: "Pojďme si to dělat hezký, ten život" :) A ono je to hodně fajn :)
Děláte si to taky hezký? :)
Ahoj Ondra

Komentáře

  1. Vítej zpět! (to říká ta pravá :D ) Já si to dělám pořád hezký, jinak by to nešlo! Ta hláška je fakt skvělá a ohromě pravdivá. Tak ať se daří dělat si to hezký :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky a... díky :D snad vydržím :)

    OdpovědětVymazat
  3. A jezdis v kosili i na kole? Jinak obligatorni rada dvojnasobneho otce, delejte si to co nejvic hezky, pak se to narodi a bude uz o radosti postarano, jen trosku z jineho soudku...:-)) Drzte se a zdravim!

    OdpovědětVymazat
  4. Majku, nosím naše modely SLIM, takže je mohu používat i na kole - jsou dostatečně aero :) Díky za radu, tak nějak to čekáme, tak se snažíme :) Taky se držte a někdy něco napiš, ze života otce-závodníka na plný úvazek :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Začala příprava...

Handbrake!

Příprava na sezónu 2012