Aquatlon Rychnov nad Kněžnou 2012 + doplnění

Tak to je vážně ostuda, povídá mi moje drahá polovička :) Ondro, už si mezi blogy, které sleduji, spadl na úplně nejnižsí místo... Měl by si s tím něco dělat... :)
Tak dělám.
Udělám to tak, že sem postnu článek, který sem měl rozepsaný, bez úprav, prostě jen tak, jak mi to pod ruku přišlo :)

Tady je + na závěr malé doplnění :)

...

Není už toho moc co napsat, vše podstatné popsala už Jíťa na svém blogu a já teď už tak měsíc chodím kolem blogu a rozmýšlím, co sám mám napsat :)
No co, co, přece popsat jak sem šel dále s kůží na trh, jak sme se jeli podívat pravdě do očí... :)

Aquatlon Rychnov nad Kněžnou 2012

Nechtělo se mi, skoro bych řekl, že sem z toho byl nemocnej... Tak asi od středy mě hlodalo, že to prostě zabalím. Nemám na to, co tam budu dělat, dostanu hrozně na p*del apod.. pořád dokola sem tohle opakoval a čím víc se blížil závod, tím to bylo intenzivnější... Naposled dělám v triatlonu něco, co nechci apod ... :)
Když přeskočím popis toho, jak sem byl úúúúplně marnej den před, ráno před závodem a přesuneme se rovnou do útrob bazénu, v podstatě nikdo o nic nepřijde :)
Nafasoval sem 3. rozplavbu z 5ti, startuje se po 2 lidech v dráze. Byl sem tak nervózní, jako dlouho ne. Fakt :) Těžko se to popisuje, těžko se mi k tomu vrací, protože před tím, než sem vylezl z vody a samotné plavání bylo za mnou, tak to byl nejhorší zážitek za posledních pár let :) Nemohl sem jíst, jen pít, pořád sem si představoval v hlavě jak to poplavu a celkově sem se tam jen motal... po rozplavání se to trochu zlepšilo, ale stejně sem byl neskutečně zaťatej... Samozřejmě na tomhle místě patří poděkovat všem, kdo tam byli a pomáhali my, hlavně Jíťa, Tomas a Peťa, samozřejmě i Dědek a Jarda. Končí žákovské kategorie a už se chystá na start dědek...
Taky chci za 40 let umět takovýho starťáka - RESPECT dědku!!
To teda znamená, že mám cca 15min do startu... Trochu panika, záchod, pak nevim, start další rozplavby, na start jde Jarda...
Startuje další člen SK OMT, Jarda, pozdější vítěz své kategorie! GRATULACE :)
No a to je už čas... Znovu na záchod, zkusit něco rukama, ale jen tak symbolicky, no to bude kotel... Tohle nemůže dopadnout dobře... Tohle nemůže dopadnou dobře!... poslední rady od Tomase, hlavně to nepřekopnout, čtyřkilo je zrádný, drž to na uzdě... JASNÝ!
Start jak má bejt :)))) jdem na to...
A rubu... řežu do toho, ale s rozumem, přece to nemůžu nahulit... Prostě se brzdím...
Jenže! Rozjetej vagón prostě nezastavíš :) na 50m za 34s i se zataženou brzdou je na mě prostě rychle, možná se i na chvíli leknu, když se poprvé podívám do strany a vedle mě nikdo neplave... /viděli jste reklamu na Jamesona? - John Jameson skočil pro ten sud s whyskou... To asi nebyl nejlepší nápad, pomyslel si John Jameson.../ No, tak tohle asi nebude nejlepší začátek, pomyslel sem si... a taky nebyl, na stovce už viditelně vadnu za nějakých 1,13(?), zkouším teď odbrzdit tu brzdu, ale nějak se to seklo, kuwa :) Pádluju co to jde, ale ono to samozřejmě nejde, sem tak tuhej, že na obrátce na 350m neudělám dokonce ani kotoulovku a obracím se jak lachtan s hlavou nad vodou :DDD Tak to tu ještě nebylo :) Poslední padinku "si zkouším rozkopat nohy" (to říkali v TV, když se plaval WR na 1500m :) ) Výsledkem byl ještě větší úbytek kyslíku, takže totál kaše :) mocně dohmatávám za 5,56min a když mi řeknou čas, chci neexistovat :) šílený, prostě šílený a trochu se i stydím... No, co, uvidíme jak se bude běhat...


A běh už zřejmě nepopíšu. V naší malé domácnosti se udála jedna zásadní věc. Máme potvrzené první pořádné sportovní zranění, které si vyžádá delší pauzu, možná pak následnou rehabilitaci a hlavně zamyšlení nad způsobem vedení a plánování tréninku... Jeden známý triatlonista mi říká, hele, Jíťa se ukázala jako správná ženská... Ty buď na ten sport kácí úplně, nebo se do toho pustí hlava-nehlava a oddělaj se... Nic mezi tím :) A Jíťa se do toho pustila a ... Potvrdila se únavovka, dostane sádru a bude si užívat sportovní pauzy.... Proč to však píšu, když už to všichni vědí z Jíti blogu a ti co to nevědí, tak si přečtou.... No je to jednoduché, beru to i jako svou omluvenku z pravidelného psaní blogu :))))) Teď když se musím starat o domácnost - nemůžu přece honit mou ženu se zlomenou končetinou a chtít vyprat, vyžehlit, umýt okna, vymalovat, vysát auto, ostříhat psa, na poštu, do obchodu, přezout auto... Je toho tolik, co musím zařídit a do toho ještě tréninky...
No uznejte, to je pak jasný, že na pravidelné psaní blogu nebude tolik času :D
Tak prosím o trpělivost a já se ozvu, jak mi to všechno jde, držte palce (hlavně Jítě :) ), bude to náročné :DDDD
Ahoj Ondra

Komentáře

  1. Pis, pis, hlavne pis! (Promin Jito, domacnost asi bude chvili zanedbana:)))
    Jinak dobry report, nevim, jestli te to potesi, ale opet je to pro me cas z rise snu! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Vysat auto, prezout auto, vymalovat, umyt okna, to snad u vas dela Jitka? No ted ses ukazal ...:-DD
    Nekdy si musim zas tu ctyrstovku zkusit, podle me ji dam za 6:30 a este si budu chrochtat...

    OdpovědětVymazat
  3. 2 Summer: No já to ještě zkusím nějak vymyslet, ale chápeš, starost o domácnost je starost o domácnost :)))))
    2 Majk: Majku, no to ne, ale padlo mi tam ještě dalších x úkolů, které nejdou odložit a chápeš, že to je priorita a proto se už dopředu obhajuju proč tu bude určitě zase měsíc pusto :D
    Jinak představu o čase se měl o cca půlminutu rychleji, ale to bych to asi musel mít v hlavě ten den trochu jinak poskládané, taky ten bazén v Pardubicích, ty okna, to auto... /Prostě kecy :DDD Známe :) O běhu nepíšu záměrně, čas je úplně mimo, běželo se mimo dráhu, takovej kros, takže nic co by se dalo brát jako "čas" na pětku... :)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak to byl terenni akvatlon, a pak je vsem jasny ze to neni jak na draze...:) Uz mas v hlave aspon srovnany zavody kde Te potkame? Ted premejslim esli uz sem se neptal driv ale opakovani je matka moudrosti...:))

    OdpovědětVymazat
  5. Majk: Ondru potkáme v Tescu, drogerii a v autoservisu. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Počkej, počkej. Psa jsem včera ostříhala já... :DD
    Kecá, zase tak vážné to není, takže mu povoluji psát a blogovat. ;))
    A už žádné výmluvy... :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to vypadá, že místo Tesca a drogerie budu nakonec stejně muset dopsat ten běh :) Tak teda díky ženo :P

    OdpovědětVymazat
  8. Piš piš. :)

    A taky si zruš opisování divných slov ("Dokaž, že nejsi robot"). Díky. :)

    OdpovědětVymazat
  9. první kilo za 1:13 a celkově 5:56, to musela být fakt parádní vytuhávačka. Ale kdo nepřepálil 400, ten nikdy závod na 400 neplaval:-)))
    Jo a kdybys nevěděl co vařit, tak advid dával nedávno na blugu k lepšímu fakt super recept na řepu :-).
    Ať se daří a opečovávej ženu!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Začala příprava...

Handbrake!

Příprava na sezónu 2012