Fotoblogování

Pomalu se mi tu z toho stává měsíčník :D
Ale nebojte, žiju a trénuju...
Ale aby to nebylo na hodinu, zkusím zase pár fotek :)

Czechman tým vyrazil na tratě do NMNM :)
Tak proběhla domluva a jedno krásné páteční odpoledne jsme (Ječmínku, fakt se snažím :D) nasedli do auta a hurá okusit nové tratě v Novém Městě... hodinka cesty a už parkujem před hotelem. Už skoro převlečení, taháme lyže z auta... V tom vidím na parkoviště přijíždět obrandované auto. Pátrám v paměti a jo, vzpomínám si! Tohle auto má "Kukín", viděl sem ho na ČT4, když dávali "Den s Martinem Koukalem" ... Ale to není on... Hej Dane, asi se na nás přijel podívat Lukáš Bauer... Dan: "Tak ať nám pohlídá lyže, že se dem vych*at..." hahaha... Ale on tam vážně sedí ty vole! Ajo! Von tam fakt je! Tak co, dem se s ním vyfotit? No to by byl úlovek :) A jak ho oslovíme? Dobrý den pane Bauer? Dobrý den Lukáši? Ahoj Lukáši Bauere? Hele, on nevystupuje a jede rovnou k hotelu... Hm, tak na to se*em... :) Berem lyže a nějakou "dírou v plotě" (Tomas říkal, že je prej pro zvířata - to jako pro nás :) ) se dostáváme na stadión. Přípravy vrcholí, rolba rolbuje, testeři testujou, v tom proti nám jde Jirka Magál, Dobrý den.... :) Jak ve snu :) Řvu na kluky, že všichni, co v českém běžeckém lyžování něco znamenají, tak tu dneska jsou! :D To je tak všechno, co stíhám, pak jen nasadit lyže, kolečko na stadionku a hurá do lesa... No povím vám... Totální porno, co v TV vypadá jako rovina je kopec, kde jedu "šudlana", jedna-jedna možná tak po rovině (které tam moc není) a co v TV vypadá jako teda trochu kopec, tam reju hubou o zem... Z kopce se asi 5x vyválím na totálně přemrzlém a ledovatém podkladu, ještě ve slavných esíčkách stihnu Danovi ušlápnout kotouček hůlky, to jak se zuby nehty držím kluků :) Jinak nic, po 1,25hod mám ruce na hadry a můžeme jet domů :)

Od pohledu UKáčko, ale jsem v lyžařském, slunce, vyžehlené tratě a -15st :)
Orlický Ski Maratón. 20k volně. Měl sem připravené číslo, ale vyměknul jsem. Přišlo mi to nějak proti přírodě, na běžkách stojím 2 měsíce a už závodit. Ale možná sem měl... Těžko říct. Ale i tam sem se sklouznul po krásných tratích které máme kousek za Pardubicema, taky sem postával u trati jako "servis" a fandil... Tomášovi a Pavlovi.
Pavel Petr, celkově super 3. místo :) RESPECT!
Tomáš Petr po včerejším tréninku na tratích v NMNM, celkově 65. místo
Orlický Skimaraton 2012 - 20k volně - čelo

Orlický Skimaraton 2012 - 20k volně - start - cíl


Zlatá lyže 2012 - žena moje nejmilejší u trati - holky
Už dlouho sem tahal ženu na běžky. Tak jsme zapůjčili a že tedy pojedem. Musel sem naslibovat, že budem jen na stadiónku, žádné kopce nahoru, ani sjezdy dolů, hezké počasí a hlavně v klidu, bez stresu si to vyzkoušet... Chtěla klasičky, že bruslení jí nebere, bojí se že se zabije. Ok. Zrovna se jela Zlaté lyže 2012, to je ideální průprava - jedem to omrknout, ať vidíš moje drahá, jak se to dělá ... :)
Děvčata Justyna a Marit cca 2k před cílem

rozjíždí se i kluci a Jíťa studuje techniku...
Takže techniku máme okoukanou, jde se na věc... :)

Nu a tu už je moje žena zlatá a její ŠůŠN! No ale je to tam, co? Kousek nad chatou Orle :)
Nezbytné foto s koučem, dnes je to fakt super i kouč je z těch Jakuszyc úplně vedle :)
Ještě tedy moje maličkost a můžeme vyrazit k autu. Cca 4km... Ale že to už dřelo, co Jitu?
Celkově sme v Jakuszycích nakroužili cca 20km a to prosím i s Jíťou, která si to práskla tak, že ještě ve středu jí bolely ručičky, bežky sem uklidil z dosahu, aby skluznice neutrpěla náhodou nějakou nehodu a když dávaly běžky v TV, raději sem rychle přepínal... Nechceme to Jítě přece znechutit, potřebujeme jí nadchnout :D Snad se to povedlo :)
Už to dře, ale Jitu, už je to jen kousek, tááámhle za tou zatáčkou už uvidíš vysílač... :)
No a už se nic zvláštního nestalo :) K autu jsme to všuchni zvládli, naložili věci a s dobrým pocitem sjeli dolů, do civilizace :) Nádherně strávené dopoledne, není co dodat :)
Vlastně je, hned ten večer mi volá kamarád, jestli mám pořád pondělí volný den... Na to já že ano, co potřebuje. Jestli nechci jet prý na večerní lyžování na Černou horu... Chvíli mi to šrotuje a nakonec teda že jo, plácnem si, jedu, ale BERU BĚŽKY :) Kluci budou 3 hodinky jezdit dolů, já budu běhat do sjezdovky...
Tak takhle blbej nápad mohl napadnout jenom mě... řeknu vám, 3 hodiny běhat do sjezdovky (Černá hora - Protěž) to je zážitek, který si vybavuju ještě teď v pátek :) Ruce na hadry, nohy taky a celkově sem se vyndal... No, úúúžasný :)

A když se ještě vrátím k Jítě a jejím klasičkám, tak abychom mohli "klasičkovat" oba spolu, sehnal sem si botičky na klasičku, co taky samy jedou, ve stopě mě povedou :) V úterý jela přes Pardubice "závodnice - závoznice" a vzhledem k tomu, že už vše fasuje od Rossignolu, tak se jí doma válely boty na klasiku... Tu máš Ondro a ať slouží ... Martino! Díííky! :)

Tuto jsou moje boty na klasiku :)

Takže teď už nic nebrání tomu, abych to příští rok jel zkusit třeba na König - Ludwig lauf a potrápit Standu... :) ale to je už jinej příběh... :)

A z tréninku už jen stručně, vypadá, že to jde dobrým směrem, zkusil sem si jednu desítku na stadiónu u nás za domem, byla docela kosa (-10st), takže sem nechtěl jít žádnou podlahu, jen to zkusit tempově a držet to. Běželo se mi fajnově, dokonce se značnou rezervou sem plnil plán od ženy mé, držel tempo lehce pod 4min/km a za 39,20min sem byl na druhém místě v cíli :) Byla fakt kosa, takže jsem na nic nečekal a upaloval domů, jak nejrychleji to šlo :) Celkově - snad spokojenost :)

Dneska už ale stačilo, co říkáte :)
Mějte se všichni fajnově, trénujte, makejte a já zase něco napíšu, smažu, napíšu, smažu a snad to "vydám" dřív než zase za měsíc :)
Ahoj Ondra

Komentáře

  1. Hmmm, 10km za 39:20 to je velká provokace! Musím zabrat :) Jinak běžky krásný a Jíťa je nejlepší, 20 km na poprvé není žádná sranda. Jezdíš teď v zimě přes týden plavat???

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Báro :) Ještě bych si dovolil vypíchnout, že to bylo volně a tempově :D Ne, to už vysírám :)))
    Jasnačka, jezdíme ráno, já sem za to ranní plavání hodně rád, člověk má jednu fázi odkroucenou a po práci už dává jen zbývající dvě disciplíny. Přemýšlíš, že taky začneš ráno? Já byl ještě loni docela "proti", nedokázal sem si to představit, už proto jak sem věděl, co se mnou voda dělá... :) Ale pak Aldaman mě tak nějak argumetny vysvětlil, že to je vlastně to nej, co trénující-pracující triatlonista může udělat a už v tom ranním plavání lítám taky :) Doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. No já už jsem ráno plavat chodila - když jsem nemohla běhat. Teď to dělám tak, že někdy běhám ráno, někdy večer. Ale nějak zatím málokdy zvládám těch víc fází přes týden :( Ale vím, že je to jenom o tom chtít ... Ale postupně, teď se mi snad ustálí objem běhacích km, tak bych se mohla vzchopit :)

    OdpovědětVymazat
  4. deš do těch běžek teda pekelně, já jsem z pár dní na běžkách vždycky hrozně zbořenej, no čeká mě to příští týden, 4 dny bruslení v Jakuszycích, to zas bude plavání vypadat :) IM

    OdpovědětVymazat
  5. S tím během by jsi měl fakt něco dělat, 39:20 na pohodu je důkazem. ;) To mě fakt poser kde jsi todle našel. Jiní na to dřou roky, aby pokořili 40 a jiní dřou roky a ani se nepřiblíží, samozřejmě jsou tu exempláři, který na to kašlou úplně a nějaká 40 je nerozhodí ani ta na narozeninovým dortu. :))

    OdpovědětVymazat
  6. tradicne hezky fotky a inspirativni... na ten zavod jsi mel jit:)! na pohodu takovy slesny cisla bylo by zajimavy videt, co bys ze sebe vymackl v zavode... no treba naprezrok neni zase kam spechat.. 12:)

    OdpovědětVymazat
  7. Juhuhůůů :) Děkuji všem za komentáře :)
    Báro, přesně jak píšeš, nechat to ustálit a pak přidat :)
    IM: Budem v Jakuszycích zřejmě od pátku do soboty (neděle), takové minisoustředění, bude i Jíťa, tak můžem napsat email a někde se třeba potkat :)
    Šewy: je to tak, měl bych s tím něco dělat, mám takovou představu běhu "napohodu" tak kolem 36,30min, to by bylo fajn, co říkáš? :) A 40 na dortu... hm, hm.. Dort bych bral! :D
    12Honza: díky díky, fotím mobilem, líbí se mi jak si to taky hezky dokumentuješ :) A uvidíme jak na jaře, ale jak píšeš, hlavně není kam spěchat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 36:30 nevypadá věru zle. Pod 35 by to bylo hezčí, nejvíc by ses mi líbil kdyby jsi začínal dvojkou. ;)

      Vymazat
    2. Pod 35 už to "napohodu" asi moc nepůjde :) A začínat dvojkou, tak si nejsem úplně jist, jestli by bylo vše v pořádku :) Myšleno, zda bych třeba seděl tam, co zrovna sedím atp. :) No jen si to představ sám na sobě, jaké by to bylo, kdyby třeba tvůj výkon v bazénu na 1500m vzp začínal číslem 15:xx :)

      Vymazat
  8. Hele Ondro nestraš :) Leda tak na večeři ;) Jede i Honza (Z.), jinak Jíťa může s našima holkama na běžky, budou jezdit každé odpoledne, kdyby tě měla plné zuby :D Pánská část bude běžkovat ráno, po obědě hlídání a bobování :) IM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud mě holky zvládnou brzdit a chytat z kopce... :DDD Ale mám obavy, že bych vašim holkám ani náhodou nestačila. :))

      Vymazat
  9. Ale nenééé, myslím si, že bychom byli perfektní skupina :) Jede Dan a Petr Polanský, Radek Zeman, Tomáš Petr se tam bude vyskytovat + ještě další 2-3 lidi z OMT, dneska jsme ještě na tréninku domluvili na sobotu Hradeckou sekci a přijede Míra Capoušek :) to je rukavice, ne? :) a dámské odpoledne zní dobře, vyřídím! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to teda rukavice není ani omylem, pro mě je rukavice třeba přejet kopec, nikoliv stíhat robotům ;) A hodlám se toho držet, za dva týdny Loret a už sem se takhle před 2 lety na běžkách pěkně zadřel a bylo to pak pekelný trápení na soustřeďku :) IM

    OdpovědětVymazat
  11. Dobře a správně namazaný stroj se nemůže zadřít. ;) :))

    OdpovědětVymazat
  12. to Šewy: jo to by ses hochu divil, klasická nepravdivá propaganda z druhé poloviny minulého století :D

    OdpovědětVymazat
  13. Zadřít umím cokoliv :) :) :) A proto co? A proto doufám, že se aspoň v sobotu potkáme na tratích :))) Šewy, co? Nepřijedete se sklouznout se ženou? :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já ti říkám, že nemůže. ;)

    Jedeme se klouzat na Šumavu. Dědečkovi a babičce už se po měsíci stíská po vnoučkovi. Ale jinak bychom určitě dorazili.

    OdpovědětVymazat
  15. Takže myslíš, že je třeba jen mazat a řezat do toho hlava nehlava, jo? :))
    čím mazat?
    Jinak dědečka a babičku chápu, to se ví, tak si užijte víkend na Šumavě a pozdravuj celý družstvo :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak mi ráno vyrážíme, tak se třeba nějak ozvěte :) IM

    OdpovědětVymazat
  17. Mazat tím nejlepším a co ti peněženka dovolí. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Začala příprava...

Handbrake!

Příprava na sezónu 2012