Ani shrnutí, ani předsevzetí, jen tak ... :)

V Labi zase proteklo vody, jéje a můj blog už zase skomírá, žádá nějaký příspěvek...
Tak já mu ho dám, ale nebude to nic novoročního, nebo nějaké předsevzetí, nýbrž holé konstatování faktů :) Zkusím na to jít trochu jinak - více mobilně-fotit, nebo foto-mobilnit a ke každé fotce sem něco napsat a ono to dá takový ucelený obrázek o tom, jak probíhá příprava :)
...
No, spíš hledám nějaký způsob, jak věci zefektivnit na maximum, včetně psaní a já psát chci, ale nějak není čas, tak zkusím spojovat obraz a slovo, třeba to pak půjde líp, sem poslední dobou nějak v presu.. :) No, něco z toho vyjde :)

Madshus Hyper SKC
Ježuch se zastavil i u nás, byl sem moc hodnej, naježil skejtové boty do roboty, samy jedou, po Jakuszycích mě provedou:)


Vyrážíme..
Vyrazili sme na běžky, do Jakuszyc. V Pardubicích to vypadá na jaro, ptáci řvou, kytky kvetou, ptáci neodletěli, medvědi nespí... My jedem na běžky :)

bráchové Petrové :)

Tak ani jaro, ani medvěd nás nevítá, ale sám Pavel Petr, sic už popraven z tréninku předchozích dní, ale přece s náma vyrazil, tohle pro něj není trénink, ale něco jako když jdete na procházku se psem...:) Tomu to jede, panečku :) Za klukama funím, tepy horská dráha hadr, ale jedu. Kluci mi ale po vzájemné gentelmanské dohodě odjedou a já brousím techniku do takového mírného kilometrového táhlého stoupání :) Bez hůlek, tam a nazpět až do tmy :) Pak přesun do Harachova, krátká zastávka...
Magiho lyže :)
Ještě se našim lyžím dostalo patřičné polyžovací péče z rukou mistra, měli sme možnost nakouknout do pytle s výbavičkou Pavla a co nevidím... :) To sem si musel vyfotit :) Pak už jen nocí a tmou zpátky do tepla, do jara, do Pardubic :)))) V jednu ráno už sem v posteli :)

Na druhý den odpoledne byl naplánovaný silvetrovský běh na Kunětickou horu, cca 10,1km, místy bahno, pak silnice, taky jeden kopeček se závěrem skoro po všech 4 (to sme si právě hráli na medvědy :)) ) A pak zase zpět. Pěkný běh, na startu sem viděl i číslo 64, nakonec ve výsledcích 57 lidí, já celkově 7, čas 41,23min, takové prima prošťouchnutí kolem ANP, nějak nebyla motivace to tavit, ale bylo to fajn :)

Krok sem si porovnal, přece se budem fotit :))))  foto od Karolína Petrová
V cíli krátký pokec a domluva na další den, prý tradiční novoroční vyjížďka, sraz v 10:00 na Kuňce. Večer silvestr, nic šílenýho a ráno hurá na sraz.
minisraz OMT :)))
Na parkovišti už bylo tou dobou tak 30 cyklistů a další a další se trousili z celého okolí. Se všemi krátké potřesení rukou, přání mnoho šťastných km v roce 2012 a když už na parkovišti bylo tak 60lidí, skupina OMT zavelela k odjezdu na lehčí trénink. Z nebe lehce padalo, sníh to nebyl, takže všude mokro, voda, bláto...

To si takhle najíždíme na rozbitou cestu, jedem hezky srovnaní já v druhé řadě a předemnou Honza Vodehnal hodí myšku, aby se vyhnul díře... To já měl dost odstup, tak sem to projel stejně, jenže za mnou jel Kašpi, který s námi jel po měsíci absence způsobené nepřijemným pádem v lese (kolo mu doslova vytrhnul šlahoun nějakýho ostružiní a on se poroučel dost nehezky k zemi a odnesla to žebra...).
No a z ničeho nic cejtím že mi něco škrtlo o zadní kolo... Jen se ohlídnu a Kašpi na zemi...
chvíle na rozkoukání a rozdýchání...
Bylo dost nepříjemné, hlavně bylo na něm vidět, jak celý zbytek vyjížďky dává bacha a tiše trpí, koupil to na druhej bok a je opět min na týden vyřazen z provozu...
Jinak konec dobrý, všechno dobré, domů sme již dojeli bez potíží :)

Takhle trénujeme a když sebou budu mít přístroj, budu rád dokumentovat :)
Mějte všichni klidný rok 2012 a hlavně zdraví a štěstí:)

Ať to lítá, ahoj Ondra



Komentáře

  1. chybí ti tam jeden obrázek :P IM

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, chybí, ale nakonec sem to tak nechal, vypadá to jako vykřičník :)

    OdpovědětVymazat
  3. No zrovna u Tebe by me, Ondro, nekolik cisel a tabulek docela zajimalo... Ale to by pak nemohli v lete 2012 psat o objevu sezony, takze to chapu...Hezky litej, obcas pristan a zamavej nam plazum...:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ondro, at se dari, hlavne co nejmin padu a problemu!:) Tesim se na objev sezony!:) MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  5. No já myslel obrázek = tabulku ;) IM

    OdpovědětVymazat
  6. Také mi tu chybí nějaké to hodnocení roku s tabulkou :-). Tak se nenechávej přemlouvat a už ať to tu je :-))).

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, založ si u nás tréninkový deník :-)

    http://www.bezvabeh.cz/treninkovy-denik/nabehane-km

    OdpovědětVymazat
  8. Zdar, plavete v pátek a nebo v sobotu v HK? Máme nějakou firmení akci pod Kuňkou, tak bych možná dojel :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, v pátek ráno ano, kdyžtak secka.o /at/ gmail.com :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Začala příprava...

Handbrake!

Příprava na sezónu 2012