Triatlonová sezóna jde do finále ...

jak sem sebou hezky říznul, tak sem se taky s pomocí Jíti a všech dostupných medikamentů dal znovu dokupy.
Byl sem vzorný pacient :) První dva dny to bylo opravdu bolavé, pak se to začalo lepšit. Ve středu sem už chytal roupy, tak sem ve čtvrtek lehce vyjel na kole a šlo to hezky. V pátek jsem vyběhnul a to už bylo jasné, že je vše ok. Sobotní delší kolo do Orlických hor a nedělní 19km běh, odpolední 70k kolo a podvečerní vyplavání už dávalo zapomenout na "drobné oděrky" a bylo taky jasné, že si hodlám znovu Pardubický triatlon vyzkoušet :)
Minulý rok sem dopadl docela "slušně" :) A hodlal sem si ve výsledcích trochu polepšit, i když se to jelo trochu jinde... Navíc týden před Pilmanem, ideální timing...
Přes týden sem to nijak nešetřil.
V pondělí se opět fotilo a počasí bylo ideální :)

Takže sme vyrazili do míst, kde sem to (jak psal hezky Šewy) minulej týden hezky zasvinil - kontrola, zda je místo čisté a hlasím: Uklizeno! :) Pak opakované výběhy do stráně, bylo to fajn :)
V úterý kolo a následný běh, pojal sem to jako dvorní vodič nového člena a tak sem se hezky protáhnul. Kluci si hezky dávali a sešlo se nás celkem 15kusů :) Středa klasika v bazénu a klusat, čtvrtek sem trochu přetáhnul, zkoušel sem jak Orbea letí a ona letí, ale já sem si dal maličko přes závit :D Následný trénink na dráze sem absolvoval až po nástup na start. značku na kiláky :) No, nakonec sem se tam motal po dráze a protažené 250m, výklus a hybaj dom :) S ohledem na sobotní start sme zvolili adekvátní přípravu a šli pomoct v pátek na místo konání a stavěli tratě až do pozdního večera...
V sobotu den jako z pohádky.
Závod se povedl.
Užil sem si to, nejvíc asi běh a to je u mě co říct. Fakt sem už asi běžel.

Z vody špatně, aspoň kouč i žena říkali :))) A to je pak jasný :) Depo hodně rychlé

Na kole trápení, nohy bolely, pekelně, průměr 37,9km/h, myslím, že mám na víc, protože i ve čtvrtek sem jel líp :)))))))) A pak další rychlé depo a běh... Sbíhal sem, vlastně sem i bojoval a nakonec vybojoval pro mě pěkné 11. místo :) V pátek sem tvrdil, že umístění do top 30 bude hodně slušný výsledek... :)))
V sobotu Pilman, trochu kopcovitější Half Ironman, ale těším se :)
Tak ahoj a prima týden všem

Komentáře

  1. S tím plaváním to tak hrozný nebylo, ale umíš to líp - to jen pro upřesnění... :-D Jinak gratulace - bylo to super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vida, tak si srostl celkem rychle. Hezky Ti to lita, tak se tesim v sobotu. Ja sem se ale s Aldamanem shodl ze tam budem za turisty, takze o to vic Ti budem moct fandit az pudes na krev...:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jíťo, říkala si, že bylo :)))))))) A fakt bylo :)
    Majku, ta hranice mezi závodem a turistikou je u mě hrozně tenká, takže se může stát, že ze mě bude po prvním kopci turista a budem se kochat vysočinou.... :))) Ale těším se na setkání! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jako člen SÚS (správa a údržba silnic) tě chválím za úklid. Doufám, že jsi pak šel s kůží na trh. :))

    Jinak tvé tréninkové úsilí nelze komentovat jinak než slovy Pepy Svobody nukleární hovado. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, rychle jsi se dal dohromady a to je jen dobře. A když to tak čtu, ty nejsi člověk ty jsi robot, nebo tak něco :-))). Gratulace k umístění. Já jdu také Pilmana, ale vůbec nevím co od toho čekat, červen porflákanej, v srpnu jsem sice něco dělal, ale nic moc, tak budu spíš za toho turistu :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Šewy, s kůží na trh :))))))))))))) šel bych, ale moc mi toho nezbylo :)
    Ale už je nová, už to zase můžu zkusit :)
    Hovado občas, nukleární nevím, každopádně včera sem si jí cáknul tak, že sem to radši zabalil a do Pilmana budu hodnej jak beránek :)

    OdpovědětVymazat
  7. Aldo, kolikrát je to pak lepší, než když od sebe člověk čeká výkony... na kole ti to lítá, na běhu taky, myslím, že zajedeš velice dobrý závod! :)
    Co neumím jsou kopce a abych se přiznal, tak taky nevím, co čekat, resp. jak to jet... Dávat si i za cenu toho, že to pak dojdu? Nebo je nechat všechny jet a pak zkusit běžet? No fakt nevím :) Ale těším se na setkání! :)
    Tak tedy v sobotu :)
    Ahoj

    OdpovědětVymazat
  8. No nevím, ty horka moc při závodě nemusím :-). Tento týden spíš odpočívám ale díky počasí sjem pořád nějakej unavenej :-(. Uvidíme jak to dopadne, je to poslední triatlon tak si ho pojedu užít.
    P.S. Rozhodně bych kolo nejel na 110%, těch 21 km by pak mohlo být moc moc dlouhých :-).
    Já to pojedu stejně jak Pardubice, kolo s rozummem, a běh pak co tělo dovolí :-).

    OdpovědětVymazat
  9. Ono se má na sobotu trochu ochladit, o pár stupňů, tak snad to nebude taková poprava.. Ale že si to užijem, o tom žádná, těším se, taky končím tri sezónu, tak uvidíme...
    K tomu zvolenému tempu... Trochu tápu... Na celého vím, že ty tepy na kole by se měly krotit někde okolo 150. Jen pořád nerozumím tomu, jak takhle jet kopce a natož kopce v půlce :))) Když bych tam strážil těch 150 v kopcích, tak mám pocit, že to kolo snad ani nemůžu stihnout v limitu :))) No, ale něco tam naložím a uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  10. Z mého pohledu cákáš skoro pořád. :))

    Samo, že dokopce udržet tepovku kolem 150 je blbost, to by jsi jel krokem. Prostě ho vyjeť svižně, zase aby jsi nefuněl jak lokomotiva a pak dej na chvíli volnější převod ať to mlíko vytočíš. Já mám stejně dojem, že tam ty kopce jsou jen tři, z toho ten jeden je fakt echt. Zase jak tě znám, tak každá rada marná, vorveš to jak maliny a rudá čára hadr. :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ondro, bejt tebou tak bych na kole drzel tepy tak kolem 120 a na behu MAXimalne kolem 130. Pak mozna nekde uvidim pri zavode Tvoje odreny zada...:-)))

    OdpovědětVymazat
  12. Šewy, Majku, vy mi pěkně dáváte :) jeden radí lehce bržděnou lokomotivu, druhej tempo na půldenní vejlet :)))) Nějak bude, jak píše Šewy, vorvu to jak to půjde, rudou čáru tentokrát nebrat :))))
    A Majku, čoveče, já bych to s těma zádama až tak neviděl :) Koukal sem na "tvého" Doksymana a plavání super, kolo sis taky hezky prásknul, takže si myslím, že se budeme potkávat ještě společně s Aldamanem často a i hodně blízko sebe :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Začala příprava...

Handbrake!

Příprava na sezónu 2012